Dags för tårta!


VS PINK

Untitled #134

Haute couture


Plans for today

Nu ligger jag i sängen och ska snart gå upp och göra mig lite frukost.. Är så himla hungrig nu så jag dör!!

Idag så ska vi i alla fall ha släktkalas för min bror, mamma och pappa. Alla har ju fyllt år nu i augusti så därför har vi för alla tre samtidigt!
Idag tror jag även att jag kommer få tillgång till en mycket bättre kamera, så då kommer det troligtvis bli bättre och finare bilder på bloggen! Bra va?


EGO FRÅN IGÅR


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

<3


Såhär såg jag ut igår!

Glömde helt av att ta outfit bilder igår men dessa frå duga.. Bättre än inget i alla fall, hehe!
 

IGÅR

Det började med att vi var ett gäng tjejer hemma hos Andrea och gjode oss iordning. Sedan så drog vi till källaren i Vasa där vi mötte ännu fler. Tror vi var där i ungefär 2 timmar innan det var dags att börja dra sig mot Valand där kick-offen hölls! När vi väl kom dit så var det inte så många där men det tog inte lång tid innan det var helt fullt där inne!! Hade verkligen en super rolig kväll med alla mina kära vänner!!!! Längtar redan tills nästa kick-off..

Two different styles

Untitled #133

IN ACTION, YESTERDAY

Berättar med om gårdagen lite senare! Jag hade så jäkla roligt!!!!!!!


SLOTTSKOGEN

Godmorgon! Vakande precis och ska snart ta och göra mig lite frukost.
Idag så ska vi vara i slottskogen för aktiviteter med alla ekonomi 2:orna så det ska väl bli roligt!

Efter det så ska jag möta upp en tjej på stan, hämta en sak och sedan möta upp Cornelia och Andrea tror jag och sedan så ska vi göra oss iordning och sedan gå mot Valand där kick-offen hålls ikväll!!!!


Min sommar i massa små bilder!


GLAOD

Nu är allt fixat till kick-offen imorgon! Så skönt verkligen!!! Helt sjukt! Är så himla taggad, hoppas bara att går som man tänkt sug, hehe. Men det ska nog inte vara några problem tror jag!

Idag skulle jag egentligen varit hemma hos Andrea för lite idol-mys men kom på att min bror fyller år imorgon och hon skulle ändå till frisören så det blev aldrig av. Istället har jag varit med Cornelia och Joanna på fotbollsuttagningen för Sam - Sjölins matchen och lilla Joanna kom med, mihihi!! Så det ska bli jätte roligt att titta på den!!


Sleepy

Nu ligger jag faktiskt redan i sängen. Tidigast denna vecka tror jag hehe.. Men är faktiskt lite trötter idag så lika bra att somna tidigt. Har även fått nackspärr så vill typ somna så jag kan vakna upp och inte ha ont imorgon. Det hade varit väldigt skönt!

Efter skolan idag så åkte jag och Vanessa hem till henne och hämtade kläder och sedan hit. Men när vi väl hade varit här en stund så bestämde sig Vanessa för att åka hem igen eftersom hennes föräldrar kom hem ifrån St Tropez idag. Så egentligen skulle jag gått hem till Andrea för lite idolmys men vi kör på det imorgon istället! Nu ska jag sova. Vi hörs imorgon!


Idag har jag på mig detta!

 

ONE ANSWER

Fick en del frågor om mitt tangent-skydd jag köpte mig häromdagen och det var verkligen ett rktigt kap!!! Hittade det faktiskt av en slump när Cornelia var inne och köpte iPhoneplast. Men det är i alla fall köpt inne på Kjell & Company för endast 50 kr!!!! Så himla billigt och bra!
 
 
 

BUDGET VS LYX

Untitled #132

IDOL

Nu ligger jag i soffan med mamma och pappa och tittar på idol, så mysigt! Tycker det är super mysigt att titta på faktiskt! Tänkte även passa på att fixa några tidsinställda inför imorgon så uppdateringen inte blir lika dålig som idag, hehe.. 
 
Innan så var jag med Andrea och Joanna och bara tog det lugnt med dom. Vi var även förbi focus en snabbis och efter det gick jag hemåt. Men nu ska jag fortsätta att titta på idol så vi hörs lite senare!
 

Myskväll

Joanna hämtade upp mig med moppen på Vasaplatsen runt halv 9. Då åkte vi till sega gubben och hemköp och köpte med oss lite gott hem. Sedan satte vi oss i köket och pratade och hade det mysigt!

Nu ligger vi i sängen och kollar på film. Ska försöka somna relativt tidigt så att vi orkar upp imorgon... Har inte hunnit fixa några tidsinställda men ska försöka uppdatera så mycket jag kan. Vi hörs imorgon. Godnatt kära läsare!


PINK? YES, I LIKE THAT COLOR.

Idag när jag var på stan med Cornelia så fick jag med mig lite saker hem, bland annat detta "tangentskydd". Det gör verkligen hela datorn mycket roligare. Fanns verkligen i massa fina färger, såsom: orange, turkos, grön, lila osv..


TODAY'S DETAIL